Gelegen op de 27ste verdieping van Dubai's iconische Burj Al Arab, doet dit restaurant zijn naam echt eer aan. Het betekent namelijk de 'ultieme' of 'de top' in het Arabisch. U zult merken dat de service, keuken en dranken dineren op een ander niveau brengt.
Een gastronomische ervaring op 200 meter hoogte in de lucht in ‘het meest luxe hotel ter wereld' gaat samen met de adembenemende panoramische uitzichten die u zou verwachten. De enorme gehelde glazen vensters bieden de perfecte kans om een foto te maken van de Arabische Golf en de kustlijn van Dubai.
Het restaurant kenmerkt zich door een innovatieve interpretatie van de eigentijdse Franse keuken, bereid met de fijnste ingrediënten uit Europa en de Arabische Golf. Mis de karakteristieke vendee pullet met confit selderie, venkel, citroenjam en macis jus niet. Als u niet van vlees houdt, zijn de Noorse schelpen een must. Zorg ervoor dat u ruimte over houdt voor de hazelnoot Parijs-Brest—het is een moderne versie van een klassiek dessert gemaakt van gekarameliseerde hazelnoten, chocoladeroom en vanillesaus.